• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 407470032

Rouwvervoer

ROUWAUTO

Bergerhof rouwvervoer beschikt over een representatieve rouwauto inclusief benodigdheden voor het vervoer van een overledene. Deze rouwauto is te huur met of zonder chauffeur. Steeds vaker komt het voor dat nabestaanden zelf voor het vervoer van de overledene zorgen.
Vele zijn niet of niet goed verzekerd, zo kunnen de kosten van een uitvaart aanzienlijk oplopen. Doordat u een rouwauto zonder chauffeur kunt huren kunt u aanzienlijk op de kosten besparen.

Volgauto’s

Bergerhof rouwvervoer kan veel voor u betekenen. Wij zijn er niet alleen volledig op gericht het vervoer van nabestaanden perfect te verzorgen, tevens proberen wij u zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen te nemen m.b.t. het uitvaartvervoer

Hoe onderscheiden wij ons van andere bedrijven?
Bergerhof Staatsievervoer is bijzonder gespecialiseerd in uitvaartvervoer. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend perfect verzorgde auto’s, zonder uiterlijke taxikenmerken en reclame. Wij rijden met het type volgauto: Mercedes-Benz E-klasse, deze auto’s zult u altijd verzorgd aantreffen bij uw opdracht. Onder verzorgd verstaan wij een auto die van binnen en buiten volledig schoon is en geen schade heeft. Tevens beschikken wij over een 6-deurs Mercedes-Benz S-Klasse Limousine zodat familie’s ook bij elkaar kunnen zitten. En als Service bieden wij u de mogelijkheid op aanvraag andere kleuren of type volgauto’s te gebruiken.

Onze chauffeurs zijn behulpzaam en correct in zwart kostuum gekleed. Zij dragen een zwarte chauffeurspet welke op aanvraag natuurlijk weggelaten kan worden.

Wij doen er vanaf uw eerste telefoontje alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Het enige wat u ons hoeft door te geven, is het aantal personen en het aantal gewenste volgauto’s. Wij zorgen voor de rest. Ook last-minute uitvaartvervoer is geen probleem bij ons, ook dan zult u geen werk of zorgen aan ons hebben. Tevens kun u bij ons terecht voor Rolstoelvervoer, Touringcars, Priesterauto’s en Bloementransporten.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP +31(0)492 66 22 60

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!