• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 407470032

Touringcars

Bergerhof Tours Eerste Helmondse Autobus Dienst is al jarenlang gespecialiseerd in groepsvervoer door heel Europa en ver daarbuiten en heeft een geschiedenis welke terug gaat tot 1924. In alle windstreken kom je touringcars van Bergerhof Tours tegen!

Door ons brede jonge en goed onderhouden wagenpark, hebben we voor elke reis een gepaste touringcar, te denken aan een standaard touringcars, luxe reistouringcars, VIP-touringcars of rolstoeltouringcars.
Bergerhof Tours werkt uitsluitend met ervaren gediplomeerde chauffeurs, die met veel enthousiasme dagelijks, tot volle tevredenheid van de verschillende opdrachtgevers, met hun een vaste touringcar bezig zijn om mensen zo veilig en comfortabel mogelijk van A naar B te brengen.

Of u nu een meerdaagse reis naar Rusland wilt of gewoon een dagtocht in eigen land, Bergerhof Tours, Touringcar Helmond en Touringcar Eindhoven regelt het voor u tot in de puntjes. Door heel Europa en ver daarbuiten rijden onze touringcars u naar uw bestemming. Ook aan boord van onze touringcars proberen we het u zo comfortabel mogelijk te maken met o.a. bar met warme en gekoelde dranken, DVD, airconditioning, een toilet, telefoon en zelfs op aanvraag tafels.

Kijk ook in de rubriek rolstoelvervoer, voor vervoer van rolstoelen en mindervalide personen.
Deze website is ook te bezoeken via www.touringcarhelmond.nl (touringcar Helmond) of www.touringcareindhoven.nl (touringcar Eindhoven). Touringcar Helmond verzorgd busvervoer in en vanuit Helmond en omstreken. Touringcar Eindhoven verzorgd busvervoer in en vanuit Eindhoven en omstreken.
Op al onze diensten zijn de Algemene vervoers- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer, gedeponeerd onder de laatste versie ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te ‘s Gravenhage van toepassing.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP +31(0) 407470032

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!