• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 407470032

Groepsdagtochten

Wilt u een dagje weg met uw vereniging, bedrijf, of met de familie? Dan bent u bij Bustripjes.nl aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het uitwerken en uitvoeren van de leukste dagtochten in de Benelux! Op deze pagina vindt u verschillende mogelijkheden voor uw dagje uit. Of u nu een rustig dagje uit wilt, iets wilt bezichtigen of juist een sportieve dag weg wilt, dan helpen wij u graag met het uitzetten van uw gewenste dag.

Ook hebben wij veel ervaring met dagjes uit voor mindervalide, bent u minder goed te been of bent u gebonden aan een rolstoel? Wij bieden arrangementen waarbij toegankelijkheid voor rolstoelers en mindervalide gegarandeerd is.

Elke dagtocht is naar eigen wens in te vullen, wilt u liever nog een kopje koffie tussendoor, genieten van een heerlijk gebakje of een activiteit vervangen, dan geven wij u graag een passend advies om een dagtocht te realiseren die u niet snel zal vergeten!

Schoolreizen

Verenigingen

Meerdaagse

Rolstoeltoegankelijk

MET VERTROUWEN OP DE WEG

Een uitstapje moet zorgeloos zijn. U wilt ontspannen genieten, wat u ook gaat doen: met vakantie, gewoon een dagje uit of naar een bijzondere gelegenheid. Ontspanning begint met goed en betrouwbaar vervoer per touringcar. Maak de juiste keuze: Kies voor het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit keurmerk is speciaal voor u ontwikkeld. Of u nu zelf als passagier in de touringcar stapt, of als opdrachtgever vervoer zoekt voor een groep mensen die aan uw zorgen worden toevertrouwd. Met een Bergerhof Tours Keurmerk Touringcarbedrijf maakt u  een verstandige keuze.

WERKWIJZE GROEPSREIZEN

Zodra u beslist met uw gezelschap, vereniging, bedrijf of school op reis te gaan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen via info@bustripjes.nl

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!