• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 407470032

Welkom Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Specialist in groeps- en individuele dagtochten ook voor rolstoelgebondenpassagiers Rolstoelvervoer Ruime keus in reeds samengestelde dagtochten. Offerte aanvragen Wij maken graag een dagtocht op maat voor u. Offerte aanvragen Specialist in Rolstoelvervoer Offerte aanvragen Touringcarverhuur Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Offerte aanvragen

Groepsdagtochten

Wilt u een dagje weg met uw vereniging, bedrijf, of met de familie? Dan bent u bij Bustripjes.nl aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het uitwerken en uitvoeren van de leukste dagtochten in de Benelux! Op deze pagina vindt u verschillende mogelijkheden voor uw dagje uit. Of u nu een rustig dagje uit wilt, iets wilt bezichtigen of juist een sportieve dag weg wilt, dan helpen wij u graag met het uitzetten van uw gewenste dag.

Ook hebben wij veel ervaring met dagjes uit voor mindervalide, bent u minder goed te been of bent u gebonden aan een rolstoel? Wij bieden arrangementen waarbij toegankelijkheid voor rolstoelers en mindervalide gegarandeerd is.

Elke dagtocht is naar eigen wens in te vullen, wilt u liever nog een kopje koffie tussendoor, genieten van een heerlijk gebakje of een activiteit vervangen, dan geven wij u graag een passend advies om een dagtocht te realiseren die u niet snel zal vergeten!

Schoolreizen

Verenigingen

Meerdaagse

Rolstoeltoegankelijk

MET VERTROUWEN OP DE WEG

Een uitstapje moet zorgeloos zijn. U wilt ontspannen genieten, wat u ook gaat doen: met vakantie, gewoon een dagje uit of naar een bijzondere gelegenheid. Ontspanning begint met goed en betrouwbaar vervoer per touringcar. Maak de juiste keuze: Kies voor het Keurmerk Touringcarbedrijf. Dit keurmerk is speciaal voor u ontwikkeld. Of u nu zelf als passagier in de touringcar stapt, of als opdrachtgever vervoer zoekt voor een groep mensen die aan uw zorgen worden toevertrouwd. Met een Bergerhof Tours Keurmerk Touringcarbedrijf maakt u  een verstandige keuze.

WERKWIJZE GROEPSREIZEN

Zodra u beslist met uw gezelschap, vereniging, bedrijf of school op reis te gaan kunt u vrijblijvend een offerte opvragen via info@bustripjes.nl

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!