• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 407470032

Over ons

Bedrijfsinformatie over ons

Bustripjes.nl is ontstaan in juli 2016 uit een jaren lang samenwerkingsverband tussen Vitaal Vakantie en Bergerhof Tours.

Vitaal Vakantie was een intern reisbureau binnen de Vitalis en Archipel verzorgingshuizen waar bewoners meerdaagse reizen en dagtochten met extra zorg konden boeken. Extra zorg wil zeggen dat er vrijwilligers mee op tour gaan om de reizigers veelal minder mobiel te assisteren en te helpen. Zo konden ook rolstoel gebonden passagiers gewoon mee op reis. In eerste instantie werd dit zelfs met eigen touringcars verzorgd, echter toen bleek dat de kosten en het werven van goede chauffeurs een probleem begonnen te worden is er gezocht naar een partner touringcarbedrijf die deze taken kon overnemen. Uiteindelijk is Bergerhof Tours partner geworden.

Bergerhof Tours is al sinds 1973 gespecialiseerd in personenvervoer en beschikt over een modern wagenpark waarvan een groot gedeelte geschikt is voor het vervoer van rolstoelen. Omdat Bergerhof de beschikking heeft over meerdere en grotere rolstoeltouringcars en professionele chauffeurs konden ook de reizen van Vitaal Vakantie worden uitgebreid. Van het meerdaagse gedeelte werd afgestapt en er worden alleen nog compleet verzorgde dagtochten gemaakt.

Doordat er opeens een groter aanbod was kon Vitaal Vakantie ook passagiers van buiten de verzorgingshuizen mee gaan nemen om zo de kosten beter te kunnen dekken. Uiteindelijk heeft de directie van Vitalis besloten dat Vitaal Vakantie ondanks het succes niet binnen hun organisatie past en Bergerhof nog geen eigen dagtochtenafdeling had heeft Bergerhof Tours de hele reisafdeling overgenomen en is deze gaan exploiteren onder de naam Bustripjes.nl met dezelfde zorg en service. De vrijwilligers worden nog steeds geleverd door Vitalis.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP +31(0)492 66 22 60

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!