• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 407470032

Over ons

BEDRIJFSINFORMATIE OVER ONS

Een dagje naar de dierentuin, een ritje met de taxi van het station naar huis of op vakantie met de touringcar. Bijna een miljoen passagiers maken jaarlijks gebruik van de diensten van Bergerhof Taxi Tours BV met vestigingen in Geldrop-Mierlo en Helmond. Met een wagenpark van ruim 200 voertuigen en 250 goed opgeleide chauffeurs staan wij al bijna veertig jaar garant voor kwaliteit en zorgzaamheid.

Bergerhof Taxi Tours BV, Eerste Helmondse Autobus Dienst is een Personenvervoersbedrijf in de breedste zin van het woord. Kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Zo zijn wij ISO 9002 gecertificeerd en voeren we het Keurmerk Touringcarbedrijf en TX-Keur.

Wij zijn ons bewust van de toenemende vraag naar gespecialiseerd vervoer en naar vervoer dat is toegesneden op de individuele persoon of specifieke groep. Daarom rijden wij zowel met taxi’s en taxibusjes, rolstoelbusjes, minibusjes, oldtimers en touringcars.

Bergerhof Taxi Tours BV heeft een breed scala vervoersdiensten binnen haar pakket. Zo verzorgen wij ondermeer het vervoer voor verschillende gemeenten, zorginstellingen, bedrijven, schoolkinderen, privé en zakelijk vervoer.

Daarnaast rijden wij in opdracht van een groot aantal zorgverzekeraars het zittend ziekenvervoer in de regio en verzorgen wij de volgwagens bij uitvaarten in opdracht van uitvaartondernemingen. EHAD Personenvervoer BV verzorgt in de gemeente Helmond het leerlingenvervoer en het vervoer voor Stichting-ORO in het gehele Peellandgebied. Daarnaast verzorgen zij ook het kleinschalige aanvullende openbaar vervoer in opdracht van verschillende openbaarvervoersbedrijven.

Het wagenpark van Bergerhof Tours bestaat uit zo’n 200 voertuigen variërend van luxe personenauto’s, luxe touringcars voor 12 tot 90 personen, een lifttouringcar met plaats voor 18 rolstoelen, en voor speciale doeleinden oldtimertouringcars en een heuse cabrioletbus die plaats biedt aan 19 personen. Al deze voertuigen worden bestuurd door goed opgeleide, ervaren chauffeurs die in het bezit zijn van CCVT / CCVT-plus en EHBO diploma’s. Chauffeurs die met veel enthousiasme dagelijks tot volle tevredenheid van onze verschillende opdrachtgevers of voor u

onderweg zijn. Het bedrijf wordt gerund door de familie Bergerhof en is daarmee een hecht familiebedrijf.

Kortom met Bergerhof Taxi Tours BV Eerste Helmondse Autobus Dienst reist u altijd ontspannen van A naar B.

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!