• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 407470032

Groepsdagtochten

Wilt u een dagje weg met uw vereniging, bedrijf, of met de familie? Dan bent u bij Bustripjes.nl aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het uitwerken en uitvoeren van de leukste dagtochten in de Benelux! Op deze pagina vindt u verschillende mogelijkheden voor uw dagje uit. Of u nu een rustig dagje uit wilt, iets wilt bezichtigen of juist een sportieve dag weg wilt, dan helpen wij u graag met het uitzetten van uw gewenste dag.

Ook hebben wij veel ervaring met dagjes uit voor mindervalide, bent u minder goed te been of bent u gebonden aan een rolstoel? Wij bieden arrangementen waarbij toegankelijkheid voor rolstoelers en mindervalide gegarandeerd is.

Elke dagtocht is naar eigen wens in te vullen, wilt u liever nog een kopje koffie tussendoor, genieten van een heerlijk gebakje of een activiteit vervangen, dan geven wij u graag een passend advies om een dagtocht te realiseren die u niet snel zal vergeten!

Bovenstaande is een voorbeeld van een senioren-dagtocht.

SUGGESTIES DAGTOCHTEN AANBOD

De Kempen

Het bakkerijmuseum is een gezellige, oude bakkerij met een even oud, nostalgisch snoepwinkeltje. Met een gids volg je een rondleiding door o.a. de biologische moestuin, de kruidentuin en nog veel meer!

Bakkerijmuseum

Zelden zult u zich zo geamuseerd zijn als bij de nieuwe ‘Krakelingenshow’ in het Bakkerijmuseum in Hattem,  Op bepaalde dagen wordt er ook echt gebakken in de ouderwetse takkenbossen oven.

Fruit & bloesem

Een ervaren gids neemt u in de touringcar mee voor een prachtige tocht waar u mooie vergezichten en bloesems kunt bewonderen. Bij het fruitteeltbedrijf nemen zij u mee voor een rondleiding inclusief een rit met de pluktrein.

Wijn en tuinen

Een originele bestemming met boeiende rondleidingen, sfeervolle entourage en diverse activiteiten bij de wijngaard. 2 kilometer verder op bevindt het grootste tuinideeënpark van Europa, namelijk De Tuinen van Appeltern.

Tuin en varen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kastelentocht

Beleef een rondrit langs diverse kastelen en landhuizen in de plaatsen Langbroek, Leersum, Amerongen en Doorn. Ook gaat deze route door de mooie bossen.

Brabants plezier

Je knippert met je ogen, en ineens sta je in het Brabantse boerenleven van een eeuw geleden in het Boerenbond museum. Bij De Brabantse Kluis vindt je een unieke drie-eenheid: Klooster, Herberg en Kloosterboerderij, alles is echt!

Schokland

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het witte stadje

Het witte stadje Thorn is een van de meest toeristische plaatsen in Nederland. Onderleiding van een gids maakt u een stadswandeling en een stadstour om kennis te maken met Thorn en haar vele monumenten.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP +31(0) 407470032

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!