• 24 uur per dag / 7 dagen per week
  • Wilhelminastraat 78, 5731 ER MIERLO
  • +31(0) 407470032

Busidee dag 2019

Bus idee dag 2019

Nieuwe inspiratie opdoen voor uw vereniging? Ga dan met ons mee naar de Bus idee dag! Behalve het vervoer, bieden wij u een tussenstop met koffie met gebak en als afsluiting een diner!

Donderdag 31 oktober

Ieder jaar organiseert Bus-idee hun jaarlijkse Bus-idee-dag waar meer dan 200 dagtochtbestemmingen, restaurants en rondvaartbedrijven zichzelf presenteren. Voor u als vereniging kan dit erg interessant zijn, om zo nieuwe ideeën op te doen voor nieuwe uitstapjes / dagtochten.

Om deze dag extra leuk te maken, hebben wij een speciaal programma in elkaar gezet om de gehele dag te kunnen genieten.

Vanaf de laatste opstapplaats vertrekken we richting Boskoop, waarbij we ondereg een stop maken in Dussen bij de Klompenmakerij. Deze ambachtelijke klompenmakerij is een ontzettend leuke touringcarbestemming met de zeer enthousiaste en humoristische jonge klompenmakerij Peter in een authentiek houten gebouw net buiten Dussen. We worden ontvangen met koffie en gebak waarna een demonstratie volgt.

We zeggen omstreeks 11:15 uur gedag tegen Peter en stappen weer in de touringcar om onze weg richting Boskoop te vervolgen. We zullen tegen 12:30 uur in Boskoop arriveren waarna u op eigen gelegenheid en tempo kennis kan maken met de diverse aanbieders. Gezelligheid, muziek optredens, theater, workshops, demonstraties, hapjes en drankjes zijn onderdelen voor een leuke een verrassend betaalbare toeristische bestemmingen voor uw uitstapjes met de touringcar.

Omstreeks 15:30 uur vertrekken we met de touringcar weer richting Brabant, waarbij we onderweg afsluiten met een goed 3-gangendiner.

Dit alles voor €10,00 per persoon. U mag zoveel collega’s, vrienden en/of familieleden meenemen als u wilt!

U kunt zich inschrijven door te mailen naar info@bustripjes.nl.

07:50 uur: Garage Bergerhof Tours, Mierlo

08:10 uur: Parkeerplaats De Braak, Helmond

08:30 uur: Station Geldrop, Geldrop

08:45 uur: Parkeerplaats Tongelreep, Eindhoven

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP +31(0)492 66 22 60

Er is geen geselecteerde autoklasse in huidige kantoor. Kies een andere Klasse!